Näin pääset eroon shoppailuaddiktiosta alennuskoodien avulla

Nettishoppailusta ei tarvitse päästä eroon. Nettishoppailusta ei tarvitse päästä eroon silloin, kun et shoppaile yli varojesi, kun ostat tuotteita joita oikeasti tarvitset ja et osta niitä parantamaan huonoa oloasi. Silloin tällöin on ihan ok, että raha polttaa taskuissa ja tulee himoshoppaaja fiilis. Siitä voi oikeastikin tulla hyvä mieli. Mutta jos himoshoppailu on addiktion tyylistä, jatkuvaa ja shoppailun jälkeen ei ttule hyvä fiilis, kannattaa miettiä, olisiko minulla ongelma?

Päästäksesi eroon himoshoppailusta netissä, tulee sinun toteuttaa nämä kuusi kohtaa:

1. Myönnä rehellisesti, että sinulla on ongelma
2. Tee aina ostoslista. Pidä huolta, että listalla on vain asiat joita oikeasti tarvitset. Tsekkaa lista vielä uudelleen ja ole rehellinen itsellesi. Onko listalla vain asiat joita oikeasti tarvitset vai aisoita joita olisi kiva olla tai asioita joita himoitset
3. Luovu luottokorteistasi ja pikavipeistä. Leikkaa kortit kahtia ja jätä hyvästit lainarahalle. Tästä edespäin shoppailet vain kun sinulla on siihen varaa.
4. Keksi muuta mukavaa ajanvietettä. Ajan jonka olet käyttänyt shoppailuun, voi käyttää monilla muilla paljon mukavimmilla tavoilla.
5.Kerro ongelmastasi perheellesi, ystävillesi ja muille läheisillesi. he voivat auttaa sinua heikkoina hetkinä ja toimia tuomareina.
6. Kun shoppailuhimo iskee, pysähdy hetkeksi ja mieti, tarvitseeko sinun nyt oikeasti shoppailla. Joka kerta kun olet näpyttelemässä tietäsi verkkokauppaan, mieti tarviseeko sinun oikeasti nyt shoppailla.

Suurin osa himoshoppaajista kyllä myöntää shoppailuaddiktionsa, toisin kuin esimerkiksi rahapeliaddiktit, mutta eivät varsinaisesti tiedä miten päästä siitä eroon ja miten saada apua. Vaikkka läheisten apu on tärkeä, eivät hekään aina saata ymmärtää ongelman suuruutta tai eivät osaa auttaa oikealla tavalla.

Himoshoppaaja voi saada apua koukuttavaan shoppailuun:

Behavioraalinen terapia – on metodi, jonka tavoitteena on muuttaa negatiivinen käyttäytymismalli, kuten rahan hillitön tuhlaaminen, positiiviseen käyttäytymismalliin

Kognitiivinen terapia – on metodi, jonka tavoitteena on auttaa himoshoppaajaa muuttamaan ajattelumalleja niin, että ajatukset shoppailusta loppuisivat.

Talousneuvonta – himoshoppaajalle lähes välttämätöntä, auttaa pääsemään taas raiteille talousasioissa ja lopettamaan tuhlaaminen.

Kirjallisuus aiheesta – Auttavat shoppailueddikteja löytämään uusi käyttäytymismalli ja saamaan hyvänolontunnetta muista asioista kuin rahan tuhlaaminen.

Jos ei homma onnistu, niin säästä ainakin rahaa hyödyntämällä nettiostoksilla parhaat alennuskoodit. Tähän on koottu tämän hetken parhaat alekoodit eri verkkokauppoihin:

  1. Eckerö Line: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/eckero-line/
  2. Pizza Online: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/pizza-online/
  3. CDON: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/cdon/
  4. Finnish Design Shop: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/finnish-design-shop/
  5. Adlibris: http://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/adlibris/
  6. Lensway: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/lensway/
  7. Retkitukku: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/retkitukku-fi/
  8. Nelly: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/nelly/
  9. Fitnesstukku: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/fitnesstukku/
  10. Peten Koiratarvike: https://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/peten-koiratarvike/